Do potrebnih radnika za samo nekoliko dana

Hitno su vam potrebni radnici? Nemate vremena da prolazite dugotrajne periode selekcije i pregledate na desetine CV koji vam pristignu? Idealno bi bilo kada bi kratko mogli da dogovorite uslove rada i da imate nove zaposlene u roku od samo nekoliko dana. Platforma Poslonaut, koja posluje u okviru Infostud grupe, odgovara na sve ove potrebe.

U okviru Poslonauta funkcionišu mobilna aplikacija i veb sajt i omogućavaju da se poslodavci i kandidati povežu u najkraćem roku i postignu dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Jednostavno i brzo postavljanje oglasa

Postavka željenog oglasa je izuzetno brza i laka.  Neophodno je da prvo instalirate aplikaciju na svoj telefon bez obzira da li koristite Android ili IOS operativni sistem ili da pristupite sajtu. Birate opciju Oglasi se, a potom unosite naziv firme, naziv pozicije i adresu i grad na kome će zaposleni obavljati svoj posao. Zatim sledi kratak opis posla za koji tražite radnike i vaši kontakt podaci kojima pristupate oglasu. Nakon toga u okviru aplikacije, putem besplatnih poruka, možete da komunicirate sa  zainteresovanim kandidatima i razmatrate njihove prijave.

Preporuka je da u vašim zahtevima budete što jasniji, informativniji kako bi vaš oglas privukao kandidate kave želite. Imate mogućnost da besplatno objavite oglas, kao i opciju da dodatno doplatite za jaču promociju oglasa.

Kako kandidati dolaze do vašeg oglasa

Nakon što vi popunite sve tražene podatke, oglas se klasifikuje prema gradu, opštini i kategoriji kojoj pripada. Aktiviranjem aplikacije ili posetom sajtu kandidati pretražuju pozicije u odnosu na udaljenost od mesta prebivališta, u radijusu koji sami odrede, i u odnosu na kategorije koje su im zanimljive. Ako im se vaš oglas učini zanimljivim, imaju mogućnost da vas odmah kontaktiraju i dogovore se o uslovima.

Dužina trajanja standardnog besplatnog oglasa je 15 dana, a imate opciju da doplatite simbolične sume novca za dodatnu promociju i vidljivost vašeg oglasa (silver i gold oglas). Vaša jedina obaveza je da adekvatno i blagovremeno odgovarate na eventualno postavljena pitanja korisnika. Izostanak odgovora zainteresovanim kandidata loše utiče na imidž firme i ostavlja utisak da je poslodavac nemaran i nezainteresovan. Nasuprot tome, pravovremena komunikacija sa svim kandidatima sigurno poboljšava reputaciju i povećava izbor kvalitetnih kandidata koji su spremni da rade za vas.

Prednosti ovakvog načina traženja zaposlenih

Osnovna prednost traženja zaposlenih preko aplikacije ili sajta Poslonaut ogleda se u njegovoj ekonomičnosti, jednostavnosti i brzini. Nema dugotrajnog procesa selekcije, nema pregledanja CV i dugotrajnih intervjua. Svog budućeg radnika možete da zaposlite u roku od najviše nekoliko dana. Poslonaut aplikacija i vebsajt posluju već 2 godine, a preko 3000 poslodavaca je postavilo oglas preko ove platforme. Neki od poslodavaca su McDonalds, KFC, Delhaize Srbija i mnogi drugi. Koliko je ovaj način pronalaska posla popularan među kandidatima govori i podatak da je aplikacija do sada preuzeta preko 120 000 puta. Putem Poslonauta najčešeće se objavljuju oglasi u oblasti turizma i ugostiteljstva, poslovi u call centrima, poslovi dostave, transporta, zanatski poslovi.

 

Podeli članak
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Prvi napišite komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *