Družili smo se sa vama u TC Ušće i evo kako smo se proveli!

Vrlo ste radoznali, a mi to volimo. Svašta ste nas pitali proteklog vikenda tokom promocije u Ušću. Bilo je veoma interesantno čuti šta sve imate da nam kažete i koje sve nedoumice imate u vezi sa Poslonautom i traženjem posla u Srbiji.

Dolazili su naši korisnici koji već imaju aplikaciju, koji su želeli da saznaju kako bi mogli da budu još bolji u potrazi za poslom, ali bilo je i onih koji su prvi put čuli za Poslonaut i želeli su da saznaju kako to funkcioniše naša aplikacija.

Pretpostavljam da su oni prišli zaintrigirani našim sloganom ,,Najbrži put do posla”. Ali, on nije služio samo kako bi vas privukao da dođete (za to su bili zaduženi slatkiši :)), već da vam objasni šta je to zapravo Poslonaut. Neki od vas u tom trenutku su instalirali aplikaciju, izabrali radna mesta za koja su zainteresovani, a odmah potom i kontaktirali poslodavca koji je zakazao razgovor sa njima.

Da, oni su u jednom momentu šetali tržnim centrom, a već u sledećem zakazali su razgovor za posao sa potencijalnim poslodavcem.

Možda zvuči malo verovatno, ali ukoliko i sami probate da koristite našu aplikaciju verovatno ćete pomisliti kako je jednostavno i pristupačno i da niste videli lakši način dolaska do posla.

Bilo je i onih ubeđenih u to da je Poslonaut samo još jedan u moru istih načina konkurisanja za posao, da će i ovaj put čekati na odgovor poslodavca, a onda se razočarati, kao i vas koji ste bili vrlo skeptični, pa ste želeli da nam dokažete da ni Poslonaut ne može da reši vaš problem nezaposlenosti, a uspeli smo da vam promenimo mišljenje.

Ukoliko niste stigli da posetite naš štand u TC Ušće, a zanima vas kako možete da se zaposlite preko naše aplikacije, dovoljno je da je instalirate, obeležite radna mesta koja želite i pretražujete oglase za posao.

Nema slanja CV-ja, nema čekanja na odgovor, kontakt sa poslodavcem je direktan, a posao možete da dobijete za dan. Aplikacija je besplatna, pokušajte i uverite se!

 

Podeli članak
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Prvi napišite komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *