Ne znaš kako da napišeš CV? Može i bez njega!

Pisanje CV-ja… Da li i vi imate problem kada treba da sastavite tekst na osnovu kog će poslodavac da odluči koliko ste kompetentni? Ne sećam se tačno momenta kad je to postalo toliko teško, pa su nam potrebni saveti kojim nas redovno zasipaju preko internet tekstova poput ‘Kako napisati CV?’ ili  ‘Koji je font najbolji za pisanje?’ da slučajno poslodavac ne pomisli kako niste ‘in’ jer vam je radna biografija napisana Times new roman-om, a ne Arial-om?

Da ne biste brinuli oko takvih stvari koje vama deluju nebitno, a drugi će možda i da ih primete, pokušajte drugačije. Kako? Bez CV-ja.

Ukoliko budete tražili posao preko mobilne aplikacije Poslonaut, ne samo što ćete na najbrži način doći do posla, već nećete morati ni CV da pišete. Naš cilj je direktan kontakt sa poslodavcem, jer je traženje posla dovoljno stresno da bismo ga dodatno otežavali. Našli smo bolju zamenu – profil.

Zašto je profil bolja opcija od CV-ja?

Zato što nema slanja radne biografije poslodavcu i čekanja na njegov odgovor. Dakle, jednom kada popunite profil, svi poslodavci na čiji oglas konkurišete mogu da vide podatke o vama.

Pored toga, profil popunjavate kako vi želite, a sve je veoma lako i možete da ga izmenite u svakom trenutku.

Profil je standardan, pa ne morate da brinete o fontu i o tome da li će baš vaš CV biti taj koji će privući pažnju poslodavca. Naravno, jedino što je različito jesu podaci koje kandidati unose.

Profil je najlakši način predstavljanja poslodavcu, a pritom popunjavate ga preko svog mobilnog telefona, pa to možete da uradite gde god da se nalazite.

Ono što će vam ubrzati proces dolaženja do posla jeste popunjen profil koji će povećati šanse kod svakog poslodavca.

Svi smo mi bili u poziciji da konkurišemo na oglas za posao, pa je poznato koliko je sama potraga za poslom stresna. Zašto da sebi ne olakšate i izbacite iz procesa bar pisanje radne biografije koju i kad napišete niste sigurni da li ste je napravili po meri onog koji čita.

Probajte bez CV-ja i zaposlite se drugačija i lakše. A, s obzirom na to da je preuzimanje naše aplikacije besplatno, pravo je vreme da probate kako to izgleda zaposliti preko Poslonauta. Srećno!

 

Podeli članak
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Jedan komentar

  1. Aleksandra napisao:

    Sviđja mi se kako razmišljate,ustvari što uopšte razmišljate..pozz

    09/03/2017
    Odgovori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *