Treba vam posao što pre i to u blizini kuće? Poslonaut je rešenje za vas!

Želite da počnete da radite u najkraćem vremenskom periodu i znate da klasičan način konkurisanja za poslove ne radi za vas. Svesni ste da nakon slanja CV i propratnog pisma, može da prođe nekoliko nedelja i meseci pre nego što dobijete povratnu informaciju. Pritom, priželjkujete posao koji nije daleko od vaše kuće jer vas jeza hvata na pomisao o izgubljenom vremenu u prevozu po različitim vremenskim uslovima.

Osluškujući sve ove vaše potrebe, napravili smo platformu Poslonaut koja nudi brojne prednosti prilikom traženja posla u odnosu na tradicionalne načine.

Pronađete zanimljiv oglas i odmah kontaktirate poslodavca.

Platformi možete pristupiti putem IOS, Android aplikacije ili veb sajta. Listu raspoloživih oglasa pretražujte unoseći grad, opseg u kom želite da vam se oglasi prikazuju u odnosu na vašu lokaciju i kategoriju koja vas zanima. Čim nađete posao koji vam odgovara možete odmah da kontaktirate poslodavca. Za razliku od klasičnog načina konkurisanja, ovde nema slanja CV-a, propratnih pisama, prolaženja kroz dugotrajne krugove razgovora, već sa poslodavcem direktno kontaktirate besplatnim porukama u okviru platforme. Odmah možete da se raspitate o svim uslovima rada i ako vam oni odgovaraju, za najviše nekoliko dana naći ćete se na novom poslu.

Kakve poslove možete da pronađete putem naše aplikacije

Nakon što poslodavci postave svoje oglase, oni se klasifikuju prema gradovima, opštinama i kategorijama. To omogućava geolokacijskoj pretrazi, u samoj aplikaciji, da vam izlista oglase u radijusu koji želite.

Najčešće se objavljuju oglasi iz oblasti ugostiteljstvo, priprema hrane, traže se radnici u proizvodnji, maloprodaji, nezi lepote. Takođe, ima dosta ponuda za agente u call centrima, radnike u admnistraciji, u oblasti prodaja i marketing, a puno se traže i zanatlije.

U ponudi su poslovi sa punim radnim vremenom, ali ima dosta ogasa sa mogućnošću skraćenog, fleksibilnog radnog vremena, što je idealno za studente i one u potrazi za dodatnim poslovima.

Za sve godine postojanja Poslonauta preko 3000 poslodavaca je tražilo zaposlene putem ove platforme.

Kome je aplikacija namenjena

Jedini uslov za korišćenje aplikacije je pristup internetu i želja da brzo pronađete posao. Na samom početku svog postojanja Poslonaut je bio namenjen onima u potrazi za privremenim, honorarnim poslovima. Ovih poslova ima još uvek, ali je veliki broj i stalnih angažmana. Pored otvorenih pozicija u Beogradu, na platformi Poslonaut se mogu pronaći i oglasi za mnoge druge gradove: Novi Sad, Niš, Kragujevac, itd. Koliko je ovaj način traženja posla popularan među korisnicima govori i podatak da je aplikacija od svog postojanja do sada preuzeta preko 120 000 puta.

Podeli članak
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Prvi napišite komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *